Valuta:

Shipping & Returns

Forsendelse:
Internationale ordrer Vi bruger International Express Mail Service for alle internationale deliveries.We er for shipping. Generelt vil produkterne blive sendt 2 3 dage efter modtagelsen af ​​ordren. Vent omkring 5-7 dage fra afsendelsen.

Aflysninger:
Hvis du ønsker at annullere din ordre, kan du kontakte os med det samme. 4% afbestillingsgebyr. De fleste ordrer leveres indenfor 1-2 dage fra ordredato. Ordrer sendes kan ikke annulleres. Renterne i det usandsynlige tilfælde af en fejl produktion, der ville erstatte uden omkostninger for kunden / reparation produkter. For at returnere en vare, så send en e-mail til os at sige, hvorfor e-mail. Så giv ham instruktioner. Produkterne skal returneres inden 7 dage efter modtagelse - ubrugte og indeholder alle de originale emballage og etiketter. Vi er din oprindelige betalingsmetode kredit uden at øge / behandling 20% ​​gebyr. Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med tilbagelevering af ejendom, er i forbrugernes ansvar.

Exchange:
For at ændre produktet, venligst e-mail os at sige, hvorfor e-mail. Så giv ham instruktioner. Varer kan inden for 7 dage kan udveksles efter datoen for modtagelsen, så længe de anvendes og i original stand med alle originale emballage og etiketter. Hvis en vare til en udveksling, skal du sørge for, at dit navn, adresse, telefonnummer og instruktioner er klart angivet. Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med udveksling af varer, ansvaret for forbrugeren.

Back
Copyright @2017 www.curso.dk. Powered by Køb sko fra mærker